Woning vrij in Amersfoort

Per 1 maart a.s. komt er bij Grasboom Amersfoort een appartement beschikbaar. Het betreft een 2-kamer woning op de eerste verdieping van 45,9 m² met balkon (ca 10 m²). Het appartement heeft een aparte berging (2,6 m²) in de centrale hal en een algemene fietsenberging.

De woonkamer (17,6 m2) heeft een open keuken (4,3 m²) die is voorzien van een inductiekookplaat en recirculatie afzuigkap. De slaapkamer is 10,7m² groot. Het toilet is in de doucheruimte (3,8 m²).

De woning is voorzien glasvezelkabel en Cai Tv aansluitingen (ook in de slaapkamer) en heeft vloerverwarming in alle ruimtes.

Hier kun je de foto’s van een appartement bekijken en een filmpje zien om een een indruk van de appartementen en gezamenlijke ruimtes.

Appartement Grasboom Amersfoort – eerste verdieping

Nieuwsgierig ?

Meer informatie over het appartement kun je vinden je vinden onder op de website van Grasboom Amersfoort of per email: wlcinfo@grasboomamersfoort.nl

Ben je geïnteresseerd, stel jezelf dan eerst de volgende vragen;

  • voldoe ik aan het bewonersprofiel, zie bewonersprofiel Grasboom Amersfoort
  • heb ik voldoende inkomen om de huur te betalen (huurtoeslag mogelijk)
  • ben ik in het bezit van een Wmo* beschikking ‘Beschermd Wonen’ (van de gemeente) of een Wlz* beschikking ‘GGZ-Wonen’ (via het zorgkantoor) met wooninitiatieventoeslag’ met een toereikend Pgb of verwacht ik deze binnenkort te kunnen verkrijgen (i.v.m. inkoop zorg)
  • zijn mijn ouders of een naast familielid bereid een steentje bij te dragen in de organisatie van de Grasboom.
  • Het ouderinitiatief in Amersfoort is in het bijzonder op zoek naar ouders/naasten met bestuurlijke ervaring.

Hoe kun je inschrijven voor de woning?

Wil je graag zelfstandig wonen met passende begeleiding die je denkt nodig te hebben?
Reageer dan voor 26 februari a.s door, na te zijn ingelogd, je in te schrijven voor dit woningaanbod.

Alleen voor wachtlijst

Alleen kandidaten van de Grasboom wachtlijst kunnen reageren op deze woning. Zij ontvangen een DirectMail van de Grasboom met uitnodiging om voor 12 februari 2023 te reageren op deze woning.

Sta je nog niet op de wachtlijst?

Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton op de website. Na invullen van het vragenformulier en acceptatie van de wachtlijstcommissie (WLC) kom je op de wachtlijst en kun je reageren op deze, of toekomstig vrijkomende woningen bij de Grasboom. Je ontvangt dan ook regelmatig nieuws over nieuwe vrij komende woningen bij De Grasboom waar je op kunt intekenen.

Aanmelden wachtlijst